fbpx

Magunkról

Az Összkép elemzésekkel, történetekkel, mutatja be a mindennapok rutinjai mögötti izgalmas okokat és következményeket. Arra törekszünk, hogy történeteink, elemzéseink, interjúink inspirációt adjanak.

Magazinunk a világot alakítani akaró embernek szól. Annak, aki szereti a szabadságot – a vele járó felelősséggel együtt. Annak, aki a cselekvési lehetőséget keresi, nem a felmentést. Annak, aki elhiszi, hogy rajta is múlik, milyen a világ, mindenki hozzá teheti a magáét. Egy utcaseprő azt, hogy tisztábbak az utcák, egy művész, hogy tisztábbak a lelkek, egy elemző, hogy tisztábbak a gondolatok.

Az Összképben akkor írunk le valamit, amikor az már kellően megalapozott. Nem azonnali választ ígérünk az aktuális kérdésekre, hanem értékes gondolatokat a fontos ügyekkel kapcsolatban. Arra törekszünk, hogy az életünket meghatározó témában alapos és sok szempontú képet állítsunk össze. Ehhez a legjobb szakemberek, tudósok tudására építünk, komoly saját elemző munkát végzünk. Így lehet hiteles az Összkép.

Az Összkép az olvasókkal együtt működő műhely. Az kérjük minden olvasótól, mondja, írja mit gondol, mi a fontos, mit hogyan csináljunk – segítsen teljesebbé tenni az Összképet. Gondolkozzunk együtt arról is, mik azok az izgalmas kérdések, történetek, amivel érdemes lenne foglalkoznunk. Várjuk olvasóinkat személyes találkozóinkra.

 

Az Összkép elindítását anyagilag a Magyar Nemzeti Bank által alapított Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (PADA) támogatása tette lehetővé. Köszönjük az Alapítvány és az alapítványi döntés mögötti emberek segítségét. A támogatók körét a jövőben bővíteni szeretnénk, hiszen csak így van mód arra, hogy több írással állhassunk ki az olvasók elé. Aki fontosnak tartja kezdeményezésünket, kérjük, keressen minket, várjuk mind az általános támogatókat, mind azokat, akik egy-egy cikksorozatunk szponzorálásában vállalnának szerepet.

Az Összképet 2018. novembere  és 2015. májusa között a Hétfa Kutatóintézet adta ki. Köszönjük a Hétfának az induláshoz elkerülhetetlen támogatást, az inspiráló közeget, a közös munka és a közös siker sok szép pillanatát.