fbpx

Az Összkép 3. születésnapja alkalmából egy kötetbe szerkesztettük az elmúlt három év legjobb cikkeit.

„Célunk Magyarország felfedezése” – írtuk három éve, mikor az Összkép elindult. Ennek a kalandnak a számunkra legfontosabb eredményeiből állítottuk össze ezt a válogatást. Van olyan cikk, amit az olvasók szerettek, van, amit írni volt jó. Néhány írást pedig azért választottunk ki, mert fontos, amit elmond. Ez a 20 cikk jól kifejezi, miről is szól a magazin. Azzal foglalkozunk, ami meghatározza, hogy milyen országban élünk és milyenben fognak élni gyermekeink.

Ide kattintva letöltheti Úton vagyunk című kötetünket, melyben az Összkép első három évének legjobb cikkeit gyűjtöttük össze!

Sokszínű a válogatás. Írtunk cikket a népmesékről, a magyar gazdaságról, a fiatalok jövőképéről, a mohácsi csata hátteréről, az iskoláról, a Balatonról. Szegénységről, a sikeres emberek Magyarország képéről. Városokról, falvakról, vállalkozásokról, anyaságról. Mindegyik írásunk a mindennapi valóságunk átfogó megértésére törekszik.

Köszönjük azt a sok segítséget, figyelmet, amit eddig kaptunk. Kérjük, tartsanak velünk a jövőben is, akad még felfedeznivaló bőven. Tegyük együtt teljesebbé az Összképet!