Menü
Sorozatok

Szerzőink

Baranyai Zsolt Szociológus, 2012 júliusa óta a HÉTFA munkatársa. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karán végzett 2012-ben, érdeklődési területe a városrehabilitáció-városszociológia, illetve a területfejlesztés. Szakdolgozatát a budapesti rehabilitációs gyakorlatok és a kiskereskedelem összefüggéseiről írta. Egyetemi tanulmányai alatt településkutatási, kisebbségszociológiai és foglalkoztatási projektekben szerzett szakmai tapasztalatokat. Email címe: baranyaizsolt@hetfa.hu

Benkő Tibor Politológus, újságíró, a Széchenyi István Szakkollégium igazgató helyettese. A Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett tanulmányai mellett a Széchenyi István Szakkollégiumban szociológiát tanult.

Saffer Zsuzsanna Kommunikációs szakember, közgazdász, a HÉTFA kommunikációs munkatársa. Az ELTE Bölcsészettudományi Karán és a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett tanulmányai mellett a Széchenyi István Szakkollégiumban szociológiát tanult. Email cím: safferzsuzsanna@hetfa.hu

Szepesi Balázs Szociológus, közgazdász, a politikatudomány doktora (PhD). Az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára. Rendszeresen tanít a Budapesti Corvinus Egyetem szakkollégiumaiban. Számos a versenyképességgel, a hazai vállalkozások működésével foglalkozó tudományos közlemény szerzője.
Email cím: szepesibalazs@hetfa.hu

Zulik Ákos Politológus, üzleti közgazdász, a HÉTFA korábbi elemzője. A Budapesti Corvinus Egyetemen és a Közép-Európai Egyetemen végzett tanulmányai mellett a Rajk László Szakkollégiumban tanult és tanít politikai-közgazdasági irányokban. Korábban a Mandiner újságírója volt, jelenleg a Viacom CEE munkatársa.